Architectuurfotografie

Het verhaal van jouw ruimte

Architectuurfotografie

Fotografie voor architecten, aannemers & bouwgerelateerde bedrijven

Als vakman heb je vaak veel tijd en moeite geïnvesteerd om een ontwerp uit te werken. Met foto’s van jouw werken komen ze echt tot leven. In samenspraak probeer ik het gevoel weer te geven dat een ruimte het best weerspiegelt. Fris en strak of toch eerder kleurrijk en sfeervol?

Foto’s van architectuur zijn de perfecte manier om je te profileren in de markt of om reclame te maken. Deze foto's worden meestal jarenlang gebruikt en zijn vaak het uithangbord van je onderneming. Het zijn de eerste indrukken die klanten in zich opnemen.

Architectuurwedstrijden kunnen haast niet meer zonder geweldige beelden. Steeds meer worden ze ook gebruikt voor sociale media. Of misschien heb je professionele foto’s nodig om een bouwproject te promoten?

In samenspraak met de ontwerper wordt er een resultaat geleverd met aandacht voor kleur,
compositie & geometrie. Zo weerspiegelen de foto’s wat jij helemaal in gedachten had.

Deze nauwkeurig ontwikkelde foto's worden vaak over een langere tijdspanne gebruikt voor verschillende doeleinden. Samen wordt er vanaf meet af aan gekeken hoe we samen de perfecte foto's kunnen maken waar jullie jaren plezier van gaan hebben.


Expertise van een architectuurfotograaf

Jarenlange ervaring in binnen- en buitenland zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden met oog voor detail. Waar nodig kan er met assistenten gewerkt worden waardoor het de hele shoot vlot kan verlopen. Elke ruimte wordt nauwkeurig 'gestaged', wat wil zeggen dat er elementen worden toegevoegd en weggehaald uit de foto zodat er geen afleiders zijn van de prachtige architectuur.

Naar elke opdracht wordt een volledige studiokit meegebracht samengesteld door de jaren heen specifiek voor architectuur. Gespecialiseerde lenzen, verlichting, iPad, etc.


Volledige controle over het proces

Bij elke opdracht wordt er gekeken naar wat er precies nodig is om het verhaal van ruimte te vertellen. Een iPad wordt voorzien waardoor jij als expert het hele proces van de foto kan overzien. Een meubel toch iets meer links? Geen enkel probleem meer doordat alle betrokken personen gemakkelijk kunnen meevolgen.


Unieke beelden voor levendige gebouwen

De meeste van mijn foto's bestaan uit 10 tot 100 individuele foto's die daarna handmatig worden samengevoegd tot één samenhangend verhaal. Het resultaat zijn unieke beelden die je moeilijk elders gaat kunnen vinden.

Als je op zoek bent naar de goedkoopst mogelijke binnen-en-buiten foto's, gaat dit misschien niet interessant zijn. Als je daarentegen op zoek bent naar betaalbare kwaliteitsbeelden die werkelijk iets zeggen over jou ontwerpen, dan ben je aan het juiste adres.

 


Als ARCHITECTUURfotograaf actief in diverse regio's zoals: Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, DOETINCHEM, Rotterdam, Zwolle, Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent

Interieurfotografie

SFeer & gevoel

Interieurfotografie

Fotografie voor interieurarchitecten, designers & projectontwikkelaars

Design. Gevoel. Sfeer. Het zijn slechts enkele onderdelen van een pakkend interieur.

Of het nu voor reclamedoeleinden, persoonlijk gebruik of portfolio-opbouw dient, interieurfoto’s geven recht aan de werkelijkheid door een zorgvuldig spel van licht en compositie.

Samen met de klant wordt de vraag besproken zodat er écht op maat kan worden gewerkt. Wat houdt dit in? Volledige controle over het proces, bijvoorbeeld. Een iPad wordt voorzien waardoor iedereen rechtsreeks het resultaat kan zien. Een volledige studiokit specifiek voor het fotograferen van interieur zorgt ervoor dat er prachtige foto's kunnen worden gemaakt zelfs op een regenachtige dag.

Jouw interieurfotograaf

Foto's van jouw prachtig huis: keukens, slaapkamers, livings, badkamers, vloeren,...

Afhankelijk van de klant wordt er gekeken naar wat net de klemtoon moet zijn van de foto's. Doe je bijvoorbeeld in vloeren? Dan gaan we samen kijken hoe we deze zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen.

Elke foto wordt nauwkeurig afgewerkt volgens de hoogste standaard zodat deze bijvoorbeeld in magazines kunnen worden gebruikt.

 


Als INTERIEURfotograaf actief in diverse regio's zoals: Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Zwolle, Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent

Fotografie voor commerciële ruimtes

De eerste indruk van je organisatie

Fotografie voor commerciële ruimtes

Professionele foto's van bedrijven zoals restaurants, winkels, brasseries, bars, hotels en B&B's

Wil jij ook steviger in de markt staan?

Professionele foto’s die een ‘wauw-gevoel’ geven aan mensen is het toegangsticket voor jouw bedrijf of organisatie.

Websites, brochures, flyers en ander promotiemateriaal kunnen zeker gebruik maken van een professionele weergave van jouw onderneming.

Er zijn mogelijkheden te over voor restaurants, hotels, winkels, bars, organisaties, private instellingen, noem maar op.

Commercieel fotograaf: meer dan enkel een beeld van je bedrijf

Tijdloze foto's die spreken tot jouw klanten zijn het marketingmiddel bij uitstek voor bedrijven. Het schetst het welkomsgevoel: "kom gerust eens langs bij ons". Het nodigt klanten en geïnteresseerden uit om meer te weten.

Elke ruimte wordt nauwkeurig ingericht waardoor alles in de foto logisch lijkt en bijdraagt tot de boodschap van je bedrijf. Ten allen tijde kan je het proces meevolgen via een tablet.

 


Als BEDRIJFSfotograaf actief in diverse regio's zoals: Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Zwolle, Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent